Nieuwe trends in terrastegels

Net zoals vele klanten heeft ook Vanhulle z’n terras vernieuwd.

Het is een staalkaart van tegels uit de nieuwste outdoor-collecties geworden.

Ook zin in een nieuw terras? Hier moet je zijn om inspiratie op te doen!

Onverwoestbaar natuursteen

Natuursteen is een blijver, en er is steeds meer keuze in formaten en kleurvarianten. Breccia Verde, bijvoorbeeld, heeft een subtiele groene tint. Deze kalksteen blinkt letterlijk uit dankzij de onregelmatige steenfragmenten die er van nature in zitten.

In het grijsbruine gamma ging Vanhulle aan de slag met Braziliaans Graphite Brown, een variant van het bekende grijze graniet.

Net als graniet is ook basalt een zeer hard, vulkanisch gesteente. Het nieuwe, kleine formaat van 14x14 cm is perfect voor opritten en paadjes.

Keramische tegels voor buiten

De keramische kopie van basalt is Basaltino. Als je het ons vraagt, de perfecte tegel voor Belgische zomers: antislip in natte dagen, en vlekbestendig op zwoele apero-avonden!

Nog zo’n veelzijdige nieuwkomer is de Belgian Stone in de vorm van een kassei. De getrommelde randen geven het tuinpad een authentieke look.

Deze keramische kassei bestaat in zwart of grijs.

Variaties in verband

Je kunt tegels in een standaard patroon recht naast elkaar aanbrengen, maar door tegels in verband te leggen, bekom je een verrassend effect. Bij Vanhulle laten we je zien hoe je kan variëren in legpatronen om je terras groter te laten lijken, of er meer diepte aan te geven. De blauwe hardsteen Asian Blue is nu beschikbaar in formaat 90 x 60 cm, ideaal voor een 1/3 verband.

Ook de grotere uitvoering van zandsteen Kandla Grey leent zich daar perfect toe.

Heeft u vragen over het assortiment? Zoekt u iets specifiek?