Waarom ook bouwpromotors voor Vanhulle kiezen

Onze showroom ontvangt dagelijks een brede waaier aan bezoekers: gezinnen die middenin een renovatie zitten, jonge koppels die aan het bouwen zijn en doe-het-zelvers die aan een volgend interieurproject beginnen. Maar wist je dat een heel groot deel van onze klanten bouwpromotors en architecten zijn? Voor projecten groot en klein kloppen ze aan bij Vanhulle tegels en parket. Ook voor hen staan we dag in dag uit klaar met advies op maat en een scherp oog op de laatste trends.

In de showroom: advies op maat

Particulieren worden in de showroom verwelkomd door onze projectmedewerkers. Zij staan je te woord met hun interieuradvies, voorzien van een flinke dosis vakkennis en productinformatie. Op zoek naar een nieuwe vloer voor je badkamer? Vertel onze medewerkers over je badkamermeubel, en met veel plezier tonen ze je een waaier aan vloeroplossingen die stuk voor stuk naadloos opgaan in jouw interieur.

Ook voor onze professionele klanten staan onze medewerkers klaar, met aangepast advies deze keer. Aan de interieurarchitecten tonen we graag de verschillende stijlen en nieuwste trends, terwijl het gesprek bij architecten sneller over technische specificaties gaat. Een groot projecten op de planning, zoals een assistentiewoning die druk belopen wordt? Samen gaan we op zoek naar een vloeroplossing die helemaal voldoet aan jouw kwaliteitswensen.

Ook bouwpromotors komen vaak bij ons langs. De meesten van hen kennen onze toonzaal al, dus de gewoonlijke rondleiding slaan we even over. Aan de hand van stalen helpen we hen bij hun keuzes. We voorzien hen van het nodige technisch advies aangepast aan hun tegelkeuze. Denk dan aan aangepaste lijmen, voegen, afwerking en dergelijke.
 

Op de werf: levering en plaatsing

Maar onze service reikt ook verder dan de toonzaal. Bij Vanhulle doen we niet enkel levering, we zorgen eveneens voor de plaatsing. Daarbij bieden we werfopvolgers aan die op de werf een oogje in het zeil houden bij alles wat met de vloer te maken heeft. Zo zorgen we ervoor dat de bouwpromotor zich daar niet om moet bekommeren. Dat spaart niet alleen tijd, maar ook personeel, wat weer een mooie kostenbesparing oplevert. “Het is een unieke service die onze klanten appreciëren,” aldus Jasmien Fiers, commercieel verantwoordelijke.

Op kantoor: calculatiedienst

Extra ontzorging komt terug in de calculatiedienst. Bij grotere bouwprojecten, zoals bijvoorbeeld een appartementencomplex, zijn het vaak de kopers die de tegels kiezen. Ze krijgen een verkoopslastenboek van de architect met alle tegels die ze mogen kiezen. Deze selectie is meestal afgestemd op de algemene look en het budget van het project. Wilt de eindklant toch liever een tegel die buiten de selectie (en vaak dus boven het voorziene budget) ligt? Geen probleem, de klant staat vrij om dat deel bij te betalen. “Gemiddeld gezien houdt 60 à 65% van de kopers zich aan het budget, maar voor die 35 à 40% die een andere optie kiezen, komt er extra rekenwerk bij kijken. Dat rekenwerk nemen wij graag voor ons. Dankzij onze calculatiedienst is dat weer iets extra waar de bouwpromotor zich niet mee moet bezighouden.”

Project in de kijker

“Onlangs hadden we een aangename samenwerking met Immo De Meester. Vanhulle tegels en parket mocht de vloeren voorzien voor elk appartement in het Green Gardens project in Destelbergen.” Onlangs zijn we er enkele foto’s gaan nemen. “In dit appartement werd gekozen voor de Classic Abruzzo in de living en Mineral grey in de keuken. De keramische tegel in het grijs is een enorm populaire keuze. Het moderne uiterlijk en makkelijk onderhoud spelen daar ongetwijfeld een rol. De levering en plaatsing net als de nacalculatie werd door ons voorzien.”

Samenwerken met Vanhulle tegels en parket voor je volgende nieuwbouwproject? Spring eens binnen in onze showroom of neem contact op via onze website en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 

Heeft u vragen over het assortiment? Zoekt u iets specifiek?